Csobánkai Idősek Otthona

Csobánkai Idősek Otthona
PATAKSOR UTCA 1.
2014 Csobánka
Pest
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

Az épület a község legszebb részén a Hanfland dül?n fekszik. A most épül? otthonban 20 lakrész található. A lakrész 1 db szobát, fürd?szobát és elöszobát foglal magában, mely alapterülete 18 nm-t?l 36nm-ig változik. Minden szobában televizióantenna, telefon csatlakozás beépített szekrény és növérhívó áll az ellátott rendelkezésére.


Cégleírás
Szolgáltatások-- napi háromszori étkezés, szükség esetén ruhával és textiliával történő ellátás, rendszeres egészségügyi felügyelet, gondozás egészségügyi alapellátás és gyógyszerellátás az intézmény orvosának utasitása alapján, mentális ellátás (személyre szabott bánásmód), a szabadidő kultúrált eltöltésének lehetőségét, családi és társadalmi kapcsolattartás feltételei, mosást, fütést, világítást ,takarítás ,könyvtár, ebédlő, társalgó helységek használatának lehetőségét valamint a -televizió, video használatának lehetősége a klubszobában. Amennyiben a beköltöző a gondozási díj fejében nyújtott alapszolgáltatásokon kívül egyéb szolgáltatásokra is igényt tart (fodrász, pedikür, kirándulás, stb.) úgy azt a befogadó külön téritési díj fejében - a lehetőségekhez képest - biztosítja, az otthonvezetővel egyeztetve.
Kulcsszavak:
Idősek otthona, Szociális Otthon, Idősgondozás, Nyugdíjas Otthon, Étkezés, Gondozás, Gyógyszerellátás, Egészségügyi Alapellátás, Egészségügyi Felügyelet, Mentális Ellátás, Ruhaellátás
Csobánkai Idősek Otthona a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Csobánkai Idősek Otthona

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. BÉLA KIRÁLY U. 96
    2081  Piliscsaba
  2. Rákóczi Út 5
    2085  Pilisvörösvár
  3. Községház Utca 2.
    2013  Pomáz
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete